Jogi nyilatkozat

Általános felhasználási feltételek

Az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ezen a weboldalon pontos és teljes információ jelenjen meg. Felhívjuk a figyelmüket azonban arra, hogy az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. weboldalán közzétett információk és adatok, tájékoztató jellegűek és az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. döntésétől függően változhatnak.

A honlapon elért adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

Az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft.. semmilyen esetben nem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett, vagy bármilyen más, használatkiesésből, adatvesztésből, vagy elmaradt haszonból eredő szerződéses, gondatlan vagy egyéb szerződésen kívüli károkozásért, amely a jelen weboldalról elérhető dokumentumok, szolgáltatások vagy információk használatából illetve teljesítéséből ered, vagy azzal összefüggésbe hozható.

Szerzői jogok

Az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. weboldalán szereplő nevek, grafikák, térképek, képek, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalunk tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak tárolása, másolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása - kizárólag az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Védjegyek

Az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. weboldalán szereplő logók, ábrák, megjelölések, márkanevek védjegyoltalom alatt állnak, azok az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. tulajdonát képezik. A weboldalon elhelyezett logók, ábrák, márkanevek letöltése, bármilyen célú felhasználása, rögzítése, másolása, terjesztése, átruházása kizárólag az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. írásbeli hozzájárulásával történhet.

A szerzői jogi védelem és a védjegyoltalom megsértése esetén az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. a jogsértővel szemben a szerzői jog- és védjegybitorlás miatt a törvényben biztosított oltalmi eszközök igénybevételére jogosult.

Javadalmazási közzététel

MVM Lumen Kft._Kgt. szerinti javadalmazási közzététel_2021.11.23.pdf

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.