Társaságunkról

Az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. Magyarország legnagyobb nemzeti tulajdonú vállalatcsoportjához, az MVM Csoporthoz tartozik és 2021. november 1-jétől MVM Lumen márkanév alatt kezdi meg működését. A MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-ből 2021. október 31-jén kivált közvilágítási tevékenységek az MVM Lumen Kft.-be kerültek át. 
Társaságunk az MVM Next Zrt. közvilágítási üzemeltetési engedélyét jogutódlással viszi tovább, ügyfeleink számára szolgáltatásainkat továbbra is a megszokott, magas színvonalon biztosítjuk, változatlan feltételek mellett. 
A ’lumen’ latin eredetű szó, a világítástechnikában a fényáram hivatalos megnevezésére szolgál. A „Lumen” (fényáram) elnevezés arra utal, hogy a társaság világítástechnikában végzi üzleti tevékenységét, míg a „Fényszolgáltató” szó azt jelenti, hogy a Társaság küldetésének tekinti a kültéri mesterséges világítás olyan fejlesztését, korszerűsítését, üzemeltetését, mely az önkormányzati és üzleti ügyfelek igényeit szolgálja a technológiák kreatív felhasználása révén, a fotometriai szakma keretein belül.
Villamos hálózaton végzett, helyhez kötött kültéri világítási tevékenységeket és az ezekhez kapcsolódó műszaki-logisztikai komplex szolgáltatáscsomagokat kínálunk ügyfeleinknek. Ezek egyik eleme a közvilágítási üzemeltetés engedélyesi tevékenység, amely a települési önkormányzatok – jogszabályban rögzített – közvilágítási kötelező közfeladata ellátását támogatja, annak érdekében, hogy a polgárok élete, vagyona, és a közlekedők biztonsága fenntartható legyen. 
A Társaság másik fő tevékenységi fókusza a térvilágítási üzemeltetési és korszerűsítési szolgáltatás, amely nem engedélyes tevékenységként, az üzleti ügyfélkör felépítését célozza meg a következő időszakban. 
Az MVM Csoportszintű és a közvilágítási tevékenységre vonatkozó stratégiai célja, hogy innovatív fejlesztések révén segítse az ügyfelek széleskörű igényeinek megvalósítását.


 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.