Társaságunkról

Az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. Magyarország legnagyobb nemzeti tulajdonú vállalatcsoportjához, az MVM Csoporthoz tartozik és 2021. november 1-jétől MVM Lumen márkanév alatt kezdte meg működését. A MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-ből 2021. október 31-jén kivált közvilágítási tevékenységek az MVM Lumen Kft.-be kerültek át. 2022. január 31-től az MVM Lumen Kft. saját, névre szóló engedélye alapján végzi közvilágítási üzemeltetési  tevékenységét, így ügyfeleink számára szolgáltatásainkat továbbra is a megszokott, magas színvonalon biztosítjuk, változatlan feltételek mellett. 
A ’lumen’ latin eredetű szó, a világítástechnikában a fényáram hivatalos megnevezésére szolgál. A „Lumen” (fényáram) elnevezés arra utal, hogy a társaság világítástechnikában végzi üzleti tevékenységét, míg a „Fényszolgáltató” szó azt jelenti, hogy a Társaság küldetésének tekinti a kültéri mesterséges világítás olyan fejlesztését, korszerűsítését, üzemeltetését, mely az önkormányzati és üzleti ügyfelek igényeit szolgálja a technológiák kreatív felhasználása révén, a fotometriai szakma keretein belül.
Villamos hálózaton végzett, helyhez kötött kültéri világítási tevékenységeket és az ezekhez kapcsolódó műszaki-logisztikai komplex szolgáltatáscsomagokat kínálunk ügyfeleinknek. Ezek egyik eleme a közvilágítási üzemeltetés engedélyesi tevékenység, amely a települési önkormányzatok – jogszabályban rögzített – közvilágítási kötelező közfeladata ellátását támogatja, annak érdekében, hogy a polgárok élete, vagyona, és a közlekedők biztonsága fenntartható legyen. 
A Társaság másik fő tevékenységi fókusza a térvilágítási üzemeltetési és korszerűsítési szolgáltatás, amely nem engedélyes tevékenységként, az üzleti ügyfélkör felépítését célozza meg a következő időszakban. 
Az MVM Csoportszintű és a közvilágítási tevékenységre vonatkozó stratégiai célja, hogy innovatív fejlesztések révén segítse az ügyfelek széleskörű igényeinek megvalósítását.

KÜLDETÉS (Miért vagyunk?)


Az MVM Lumen (Társaság) küldetése, hogy a kültéri mesterséges világítás piacon települési önkormányzati és üzleti ügyfelei részére a Társaság szakértői tudásának hozzáadásával olyan kültéri mesterséges világítási megoldásokat értékesítsen és létesítsen, melyek szolgálják, illetve jobbá teszik a lakosság életminőségét valamint a természetes- és épített környezet körülményeit, miközben a Társaság munkavállalói számára is saját fejlődésüket biztosító minőségi munkakörnyezetet és feltételeket nyújt.

JÖVŐKÉP (Mivé akarunk válni?)


Az MVM Lumen (Társaság) tevékenységei és folyamatai, emberi erőforrása, partnerhálózata fejlesztésével a kültéri mesterséges világítás üzemeltetési és korszerűsítési ágazatokban piacvezető szerepet játszik, amely következtében ismert és elismert minőségi műszaki szolgáltatóként teret biztosít munkatársai részére, hogy azok hatékonyan, együttműködően, inspiráló környezetben tudjanak együtt dolgozni a Társaság ügyfelei és azok környezetének biztonsága és jóléte javára.

ÉRTÉKEK (Mire alapozzuk tevékenységünket?)


Az MVM Lumen (Társaság) munkatársai szakmai tudásuk folyamatos bővítésével, a Társaság szolgáltatásait innovatív megoldásokon keresztül, megfelelő időben és minőségben, szabályozott teljeskörű munkafolyamatok szerint, összetartó és eredményorientált csapatként, kínálják a Társaság ügyfelei javára, az MVM Csoport stabil tulajdonosi és pénzügyi fundamentumaira is alapozva.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.