Új innovatív fényszolgáltató Magyarországon

Szeged, 2021. 11. 03. – Létrejött az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft., amely mintegy 250 településen végez közvilágítási szolgáltatást önkormányzatok részére, elsősorban Magyarország Dél-Alföldi régiójában, az MVM Démász elosztási területén.

Az MVM Csoport hosszú távú stratégiája mentén racionalizálja a társaságcsoportban működő tevékenységeket, ennek megfelelően alakult meg a fényszolgáltató társaság, amely 2021. novemberétől az MVM Next közvilágítási üzemeltetési engedélyesi, valamint korszerűsítési tevékenységeit veszi át. 

Új cég, új márka, még több innováció: az MVM Csoport új társaságának küldetése a kültéri mesterséges világítás fejlesztése, korszerűsítése és üzemeltetése elsősorban az önkormányzati, kormányzati és gazdasági társaságok részére.  Villamos hálózaton végzett, helyhez kötött, kültéri világítási tevékenységeket és az ezekhez kapcsolódó műszaki-logisztikai komplex szolgáltatáscsomagokat kínál ügyfeleinek az új vállalat.  Az MVM Lumen az ország lakosságának negyedével is közvetett kapcsolatba kerül. 
A társaság működésének egyik kiemelt eleme a közvilágítási üzemeltetés engedélyesi tevékenység, amely a települési önkormányzatok – jogszabályban rögzített – kötelező közvilágítási feladata ellátását támogatja, annak érdekében, hogy a polgárok élete, vagyona, és a közlekedők biztonsága fenntartható legyen. A társaság másik fő tevékenységi fókusza a telephelyi térvilágítási üzemeltetési szolgáltatás, amely nem engedélyesi tevékenységként az üzleti (B2B) ügyfélkör felépítését célozza meg a következő időszakban. 

Az MVM Csoport folyamatosan keresi a jövőbe mutató, innovatív megoldásokat, ezért az új társaság nemcsak üzemeltetéssel, hanem korszerűsítéssel is foglalkozik, így segítve ügyfeleinek a széleskörű igényeikre szabott fejlesztések megvalósítását.

Az MVM Lumen jogutódlással viszi tovább az MVM Next közvilágítási üzemeltetési engedélyét, így ügyfelei számára a már megszokott szolgáltatásait továbbra is magas színvonalon, stabil háttérrel biztosítja, változatlan feltételek mellett. A jogutódlás és a névváltozás miatt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. és partnerei között jelenleg hatályban lévő szerződésekben változás nem történik, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

További információk, részletes településlista és lakossági hibabejelentő felület: www.mvmlumen.hu
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.