Hírek

2022.06.10.

Makón korszerűsített közvilágítást az MVM Lumen Kft.

Makó, 2022. június 10. – Az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. három hónap alatt összesen 459 új korszerű, energiahatékony LED-es technológiával készült közvilágítási világítótestet telepített, ezzel korszerűsítette és bővítette Makó közvilágítási hálózatát. Azokon a területeken, ahol a világítótesteket cserélte a társaság a közvilágításra felhasznált energia mennyisége csökkent, miközben a közterületek megvilágítása jelentősen javult.

Bővebben
2022.05.02.

Sikeres konferenciát szervezett az MVM Lumen Kft.

Az MVM Csoport stratégiájának és üzletpolitikai célkitűzésének megfelelően az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. a kültéri mesterséges világítási iparágban végzi versenypiaci üzleti tevékenységeit.

Bővebben
2022.02.22.

Választási plakátok elhelyezése az MVM Lumen és az MVM Démász tulajdonában álló hálózati eszközökön

TÁJÉKOZTATÓ a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény („Ve.”) 144. §-ának az MVM Lumen Kft. és az MVM Démász Áramhálózati Kft. tulajdonában álló hálózati berendezéseivel összefüggésben történő alkalmazásáról 

Bővebben
2022.01.20.

Modern közvilágítás Székkutason

Székkutas, 2022. január 20. – Alig másfél hónap alatt korszerűsítette az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. és az MVM ESCO Urban Kft. a Csongrád-Csanád megyei Székkutason a közvilágítási fénypontokat, így 30%-kal csökkent a korszerűsítéssel érintett közvilágításra felhasznált energia mennyisége, miközben a közterületek megvilágítása javult.

Bővebben
2022.01.11.

Eredményes együttműködés az MVM Tisza Erőművel

Társaságunk küldetésének tekinti a kültéri mesterséges világítás olyan fejlesztését, korszerűsítését, üzemeltetését, mely az önkormányzati és üzleti ügyfelek igényeit szolgálja a technológiák kreatív felhasználása révén, a fotometriai szakma keretein belül. Ezért folyamatosan keressük azokat a kihívásokat, melyek során a cégünkben rejlő szakmai tudás és tapasztalat hasznosítható.

Bővebben
2021.10.29.

Új innovatív fényszolgáltató Magyarországon

Szeged, 2021. 11. 03. – Létrejött az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft., amely mintegy 250 településen végez közvilágítási szolgáltatást önkormányzatok részére, elsősorban Magyarország Dél-Alföldi régiójában, az MVM Démász elosztási területén.

Bővebben
A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.