Sikeres konferenciát szervezett az MVM Lumen Kft.

Az MVM Csoport stratégiájának és üzletpolitikai célkitűzésének megfelelően az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. a kültéri mesterséges világítási iparágban végzi versenypiaci üzleti tevékenységeit.

Az MVM Igazgatóságának határozata alapján az MVM Lumennek a magyarországi B2G közvilágítási üzemeltetési üzletágban 50%-os piaci részesedést kell elérnie a következő négy év folyamán; pozíciót kell kiépítenie a B2B térvilágítási üzemeltetési piacon, valamint a B2G és B2B kültéri mesterséges világítási korszerűsítési piac jelentős szereplőjévé kell válnia. Ezen üzleti-piaci ambíciók megvalósításához az MVM Lumennek az ország minden földrajzi szegmensében rendelkeznie kell szerződéses vállalkozó partnerekkel, akik műszaki és kereskedelmi szolgáltatóként támogatják tevékenységét.
A műszaki és a kereskedelmi szolgáltató partneri hálózat tagjainak azonosítása és szerződése érdekében az MVM Lumen 2022. április 28-án szállítói konferenciát rendezett. A rendezvényre az ország minden részéből több mint 50 szolgáltató társaságot hívott meg az MVM Lumen azzal a szándékkal, hogy tervező, javító-szerelő, kivitelező, gyártó szakemberekkel és gépi kapacitásokkal, valamint kereskedelmi kapcsolati hálóval rendelkező vállalkozókat szólítson meg, és megnyerje őket az MVM Lumennel való szerződéses együttműködésre az országos növekedés érdekében.
A konferencia kezdetén az MVM Lumen tevékenységeit, üzleti céljait, stratégiáját Anger Ottó Béla, az MVM Lumen ügyvezetője mutatta be a résztvevőknek, akiket arra buzdított, hogy csatlakozzanak a cég vállalkozói partneri hálózatához. Az MVM Lumen vezetői és szakértői részletesen bemutatták az értékesítési, műszaki, gazdasági, valamint üzleti-etikai ambíciókat, feltételeket, körülményeket, melyek az érdeklődő résztvevők számára egyrészt azonosították az MVM Lumen elvárásait és igényeit, másrészt bizonyították az MVM Lumen képességeit és megbízhatóságát.
Az MVM Lumen szállítói konferenciája időben és költségben rendkívül hatékony, koncentrált, interaktív tájékozódási, tárgyalási lehetőséget biztosított a résztvevőknek. 
A konferencia az MVM Csoporton belüli együttműködést és szinergiát is erősítette, hiszen az MVM Mobiliti Kft. is képviseltette magát az eseményen. Egyed István műszaki vezető bemutatta a Mobiliti tevékenységét, a társaság országos elektromos töltőhálózatát. Az MVM Mobiliti országosan 1500 töltőponttal rendelkezik, melyek száma és képességei dinamikusan növekednek. Ezeknek a töltőknek a preventív és reaktív karbantartására szándékozik a cég regionális, lokális vállalkozói hálózatot szerződtetni. Az MVM Mobiliti és az MVM Lumen nemcsak a szállítói konferencia kapcsán működik együtt, hanem közösen fejlesztenek munkairányítási alkalmazást, és igyekeznek egymás ügyfélkapcsolatait keresztértékesítésre hasznosítani.
A szállítói konferencia az Infrastruktúra VH két üzleti vállalkozása számára eredményes volt, ezért a jövőben rendszeressé kívánják tenni az eseményt. Remélhető, hogy a rendezvény résztvevői a közeljövőben (keret)szerződött partnerként csatlakoznak az MVM Lumen és az MVM Mobiliti portfóliójához.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.